Project: Constant_V

Workshop KaraoPo - Zingen in de ruïnes van High Tech

Karaopo is een strategie om onze favoriete liedjes, die soms problematisch zijn, een andere wending te geven. Het doet ons denken aan liedjes die we ons kunnen veroorloven om uit volle borst te zingen, op feestjes, met vrienden, op straat of bij demonstraties. Zingen in de ruïnes van High Tech is een collectieve workshop waarin we samen een liedje kiezen en de tekst ervan omvormen om er een techno-feministische draai aan te geven. Op zondag kunnen we onze nieuwe hit zingen tijdens de finissage van de tentoonstelling. De #karaopo, KARAOkés POlitiques, worden geleid door Amal Alpha en voor deze workshop roept ze de hulp in van kameraad Lambda.

Voorbeeld van een vorige sessie: ’oops i burnt it again’ : https://tube.systerserver.net/w/aqXkVsf6DfLibwAULN7CE2

 

Amal Alpha gebruikt karaoke als een medium om de stem te emanciperen en te bevrijden. Ze organiseert Queeraokés waar iedereen kan schitteren voor een gepassioneerd publiek. Ze is ook een van de initiatiefnemers van Sharkaraoké, een praalwagen die rondreist tijdens demonstraties in Genève en #karaopo-video’s uitzendt.

Lambda is lid van het radioteam Du love révolutionnaire sur vous, waar ze de column Super Poke Radio Ball Z Mortal Queer Fighter schrijft.

Ze zingt in kunstmatige duetten en coördineert een feministisch koor in Genève.Ze vertelt ook verhalen als kunstenaar en gameontwerper.

Workshop is open voor 10 deelnemers - gemengd, met voorrang voor gender non-conforme wezens, trans, dykes, inter, bi, non-binairen en vrouwen.

Inschrijven per e-mail info@ooooo.be vòòr 7 januari 2024.

 

 


@ Constant

Rue du Fortstraat 5, 1060 Saint-Gilles | Sint-Gillis