Deelnemers gezocht

Deelnemers aan Promiscuous Pipelines zijn kunstenaars en/of denkers en/of ontwikkelaars met interesse in het herdenken van digitale gereedschappen, methodes of systemen. Je kan bestaande of imaginaire projecten meebrengen die zorg dragen voor de relatie tussen de sociale, technische en fysieke wereld.

Er zijn 5 plaatsen beschikbaar. Als je wil deelnemen, stuur dan een korte motivatie in het Engels naar femke@constantvzw.org voor 1 juli 2015.

De werksessie start op maandagnamiddag 31 augustus en eindigt op zaterdagavond 5 september. 20 deelnemers zullen op collectieve manier samenwerken. De sessie wordt georganiseerd door Constant in samenwerking met FoAM en gaat door in Koolmijnkaai 30-34 in Brussel.

Deelname is gratis. Constant en FoAM voorzien logement, eten en drankjes. Daarnaast zijn er ook een basis hardwarestudio en een bibliotheek met gerelateerde werken. Indien je specifieke vereisten hebt, geef ons dan een seintje en dan proberen we daarin te voorzien.

We verkiezen Vrije/Libre en Open Source Software, omdat we ons willen focussen op gereedschappen die ons uitnodigen om in dialoog te gaan met hun sociale en technologische aard.

Beschrijving van de worksessie